Tekst - Over ons

Over ons

Op deze pagina kunt u kennis maken met de ontstaansgeschiedenis van ons bedrijf. Daarnaast vertellen we u wat meer over de mensen die er werken zodat u een goede indruk over ons bedrijf krijgt.

Mijn naam is Ronald van Eijk en ik ben woonachtig in Mijdrecht. (ook wel bekend als de duizendpoot van De Ronde Venen) U zult op deze en volgende pagina’s merken dat ik vaak over ”ons” bedrijf spreek. Dit vloeit voort uit het feit dat ik samen met mijn vrouw Karin het bedrijf bestier. Ik draag zorg voor de totale uitvoering en Karin verzorgt alle kantoorwerkzaamheden. Bovendien kunt u haar aantreffen in onze showroom.

Vanaf 1985 heb ik een opleiding tot woninginrichter gevolgd. Daarna ben ik in het bedrijf van mijn schoonvader (aannemer) begonnen als timmerman waar ik alle vaardigheden van de bouw heb geleerd. Ik was daar onder meer timmerman, loodgieter en tegelzetter. Ik heb alles snel opgepakt want wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen meestal ook maken.
Vanaf 1995 ben ik mijn eigen onderhoud- en woninginrichtersbedrijf begonnen en stond al snel bekend als De Duizendpoot van De Ronde Venen. In deze periode bezocht ik de klanten aan huis en bracht alle stalen (voorbeelden) mee in mijn bedrijfsauto. (wat nu ook nog mogelijk is)

In 1998 betrokken wij een bedrijfspand van ca. 300 vierkante meter. Op de eerste verdieping was onze showroom en kantoor gevestigd, en op de begane grond bevond zich onze werkplaats en garage voor de bedrijfswagen. U zou de werkplaats kunnen beschouwen als onze keuken waar alles gemaakt, en bedacht wordt.


Vanaf oktober 2005 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Vermogenweg 1 te Mijdrecht. Hier vind u de showroom op de begane grond die voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Ik ben het bedrijf gestart omdat ik graag mijn eigen ideeën wil uitwerken. In overleg met de klant bereiken we samen een voortreffelijk eindresultaat. Dit is nog altijd de formule van ons bedrijf en uiteraard gaat dit ook op voor de veelzijdigheid van het bedrijf, wat zeer uniek is.
Een andere sterke kant van ons bedrijf is dat wij de klanten thuis bezoeken. Wij geven dan adviezen die het beste bij hun interieur passen.
De stalen brengen we ook mee zodat men het geheel bij elkaar kan bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk dit bij ons in de showroom te komen uitzoeken waar de gehele collectie compleet is.
Ons bedrijf beschikt over een breed assortiment aan diensten en producten.
Waar wij ons met name mee bezighouden, is de totale inrichting van een woning (of bedrijfspand) van boven naar beneden.
Dit betekent dat wij een woning totaal kunnen renoveren, inclusief badkamer, de vloerbedekking en bijvoorbeeld raamdecoraties. Dit maakt ons bedrijf uniek in de wijde omgeving. Dit alles wordt allemaal in eigen beheer uitgevoerd, dus korte lijnen en geen onder aannemers.

Door de groei van het bedrijf zijn wij ook zaken gaan doen met vele bekende merken woningtextiel. Daarnaast zijn wij dealer van velux dakramen, velux accessoires, tapijten van parade / desso en vele andere merken.
Tot onze werkzaamheden behoren geen:
- constructieve werkzaamheden zoals bijv. aanbouwen, funderingen en nieuwbouw
- schilderwerkzaamheden;

Vanaf 2001 is Robin als leerling bij ons in het bedrijf gekomen (Ik, Ronald, bezit het leermeesterdiploma en ben daardoor ook erkend als leerbedrijf). Ik heb hem net zo enthousiast en professioneel gemaakt als ikzelf ben. En ik kan niet anders zeggen dan dat hij een zeer goede en bekwame vakman is geworden. Waarom zou u ons bedrijf inhuren?

Vanaf 2019 is mijn zoon Stan bij ons in dienst gekomen als leerling en ook hem gaan wij net zo goed opleiden als ooit bij Robin is gedaan.

U heeft te maken met maar één bedrijf! Wij realiseren de hele operatie. Van de uitwerking van het idee tot en met de planning, uitvoering en inrichting. U heeft op deze manier geen ellende meer met het inplannen van overige bedrijven. Doordat we alles in één hand houden, kunt u er als klant op rekenen dat we alles op de afgesproken tijd, en overeenkomstig de afspraken opleveren. Door onze gerichte aanpak kunnen we bovendien zorgen dat de kosten niet te hoog oplopen. Voor ons is ook van belang de kwaliteit hoog te houden en een goede omgang met de klanten te hebben. Alle werkzaamheden worden volgens de wettelijke normen uitgevoerd.
Tot slot kunnen wij u meedelen dat wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen en ook erkend zijn door deze instantie. 


De producten voor de woninginrichting zijn te bewonderen in de sfeervolle showroom waar u op uw gemak kunt rondkijken.
We hopen u hiermee een goede indruk te hebben gegeven over ons bedrijf.
We zouden ook u graag verwelkomen als klant.

Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting logo
Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting
Over ons

Direct contact

Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting logo
Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting
Over ons

Direct contact

Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting logo
Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst- Productenhighlights titel

Producten

Wat kunnen wij voor u realiseren?

Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting logo
Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting

Copyright © 2024 Ronald van Eijk onderhoud- en woninginrichting | Site-Index | Privacyverklaring | Cookies | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM